Om oss

Badeland Gjestegård på Raufoss består av 46 rom fordelt på forskjellige kategorier. Vi holder til 2 minutter fra Raufoss sentrum, og 10 minutter fra Gjøvik sentrum.

Vi har enkeltrom, dobbeltrom, og familierom med plass opptil 5 personer.

Alle rom har TV med flere kanaler, samt eget bad med dusj og WC. Gjestegården består av 3 bygninger; to bygg i to etasjer med hotellrom, samt en sentralbygning som inneholder resepsjon, restaurant, bar, selskapslokaler, og kurs- og konferansefasiliteter.

Våre selskapslokaler egner seg godt for selskaper fra 20 til 90 personer. Alt ifra bryllup, barnedåp, konfirmasjon og bursdager, diverse typer selskaper og jubileer.

Vårt kjøkken er kjent for rikelig og god mat. Vi serverer forskjellige typer festmat, diverse buffeter som koldtbord, tapas, spekemat, forskjellige gryteretter og 1,2,og 3 retters middag.

Kurs og konferansefasiliteter med alt av utstyr - med kapasitet opptil 50 personer gjør oss fullstendig forberedt på å ta imot gjestene for seminar, kurs, eller små og store møter. Her finner man roen og kan konsentrere seg om å gjennomføre et godt seminar.

Vi har valgt å holde oss på en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo rimelig og godt. På samme gårdsplass ligger Totenbadet. Her har man mulighet til å oppsøke "tropiske fornemmelser" midt på Østlandet.
Deilige varmekulper, massasjebad, saunaer, relax-avdeling med solarie og boblebad, og 25m svømmebasseng med stupetårn. Ikke minst er det fantastiske lekemuligheter i vann for alle; vannsklier, rutsjebaner, elvestryk og bølgebasseng for å nevne noen. Her finnes også et stort treningssenter som er inkludert i badebilletten.

Velkommen til oss!

Kopirett © 2011 Badeland Gjestegård AS | Badelandveien 74, 2830 Raufoss | Tlf : 61 19 00 00 | post@badeland-gjestegaard.no | Webdesign : Levit AS