Litt om påsken hos oss.

I påsken har vi ofte besøk av familier. Her er litt informasjon. 

Middag: Vi serverer middag i resturangen fra kl 17 til 21 hver dag. Der har vi en alacarte meny, samt en barnemeny med litt forskjellig å by på.

På kvelden: Vi har litt og aktivisere gjestene våre med på kveldene hvis dere ønsker. Vi har forskjellige spill og tegnesaker, som vi låner ut.

KINO for barna: Fra Onsdag t.o.m. Søndag viser vi film for alle barn som er på besøk.  Da setter vi opp en liten kino i vårt konferanserom og serverer popcorn og brus til alle barn som kommer. Baren er åpen til kl 23. 

Skimuligheter: 

Turterrenget rundt gjestegården består av flotte skimuligheter på vinteren. Her er korte og lange  trasser. Nå som påsken kommer i starten  av April vil løypene holde bra, men ta gjerne kontakt med oss før dere reiser. Uansett, en tur inn i skogen, kanskje finne en plass i solen, med litt medbrakt, er en flott opplevelse. Anbefaler alle barn å ta utetøy, akebrett og ski. Vi har noen fine småbakker inne i skogen rett ved. 

For dere som vil gå en lengre skitur anbefaler vi en tur oppe på åsen. Åsen ligger på rundt 600 m.o.h. Der er det flott terreng, gode løyper og godt skiltet destinasjoner ! Et tips er å ta bilen til Rørmyra, ca 4 km. Snakk med oss i resepsjonen så viser vi veien. 

Badelandet:

Badelandet er åpent hver dag fra kl 11 til kl 19. Se Totenbadets egne sider for hva som venter dere i badelandet. Her blir det morro.

 20190418 154430     20190418 154411

 

 

Kopirett © 2011 Badeland Gjestegård AS | Badelandveien 74, 2830 Raufoss | Tlf : 61 19 00 00 | post@badeland-gjestegaard.no | Webdesign : Levit AS