55   Bar   Skaldyrsuppe 2
Bar & restaurant

I vår bar og restaurant ønsker vi å tilby våre gjester det beste av mat og service. I baren kan du kose deg med en kaffe og kanskje ”noko attått"; et glass vin eller en drink før middag. Vi tilbyr bar med alle rettigheter og hyggelig betjening. I disse corona-tider er baren åpen til klokken 22:00 på hverdager og 23:00 i helgen.

Restauranten er nå åpen alle dager mellom klokken 17:30 og 20:30, men merk at på enkelte dager kan det være lurt å bestille bord. Her kan vi by på forskjellige retter; alt ifra en god biff, til fugl og fisk med mer. Vi tilbyr i tillegg en barnemeny.

Menyen kan variere etter sesong. Vilt kan være en del av menyen på høsten. Vi sier vel ikke nei til en elgmedaljong fra skogene rundt oss. Sommeren kan være preget av fersk fjellørret eller noe skalldyr fra vår kyst. Julesesongen preges naturligvis av forskjellige typer tradisjonell norsk julemat.

Hjertelig velkommen !

Kopirett © 2011 Badeland Gjestegård AS | Badelandveien 74, 2830 Raufoss | Tlf : 61 19 00 00 | post@badeland-gjestegaard.no | Webdesign : Levit AS